4.09.2017

BİTKİSEL KÖFTE


1 çay bardağı pirinç haşlanır. Suyu süzülüp bir kaba alınır. Üzerine bir kuru soğan, bir patates, bir havuç rendelenir. 7-8 çiçek haşlanmış brokoli (sapsız) ince ince doğranıp karışıma eklenir. 3 yemek kaşığı mısır unu, suda bekletilmiş 2 yemek kaşığı keten tohumu, dereotu, nane, kekik, karabiber, pulbiber, tuz ilave edilir. Yoğurulur. Karışımdan parçalar koparılarak köfte haline getirilip 1-2 yemek kaşığı sıvı yağda çift taraflı pişirilir. 
Sayın insanoğlu, bitkileri hayvanlara yedirip sonra hayvanları katledip yiyeceğinize, doğrudan bitkileri yiyin. Ve bir gün bıçağın altında inleyen, kan ve yaş döken, çaresizce kurtulmaya çalışan bir brokoli görürseniz bitkileri de yemeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder